Κενό

0,00 €

AgriHerb

Λίγα λόγια για εμάς: 

Η Agriherb αποτελεί ένα  επιχειρηματικό εγχείρημα στο χώρο των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών ( Α.Φ.Φ. ), από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο γεωπονικό χώρο τα τελευταία  20 έτη.

Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει δυναμικά στη χώρα μας η καλλιέργεια αρωματικών φυτών για παραγωγή ξηρής δρόγης και αιθέριων ελαίων. Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο κλάδο της αγροτικής μας οικονομίας με υψηλή οικονομική πρόσοδο και εξαγωγικό προσανατολισμό.

Ένα μεγάλο όμως πρόβλημα για τους υποψήφιους καλλιεργητές είναι η προμήθεια του κατάλληλου πολλαπλασιαστικού υλικού για τη φυτεία τους. Πρέπει να επιλέξουν το κατάλληλο είδος και ποικιλία ώστε να διασφαλίσουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το τελικό προϊόν τους ( δρόγη ή αιθέριο έλαιο ) και τα οποία απαιτούν οι αγορές του εξωτερικού.

Σκοπός μας είναι η προμήθεια του κατάλληλου πολλαπλασιαστικού υλικού για τον επιχειρηματία καλλιεργητή Α.Φ.Φ. που θα του εξασφαλίσει την επιτυχία.

Παράλληλα στηρίζουμε την προσπάθειά του σε όλα τα στάδια καλλιέργειας με επισκέψεις στον αγρό και τεχνική υποστήριξη κατά τα στάδια αποξήρανσης και μεταποίησης των προϊόντων.

Παραγωγική Διαδικασία

Η μέθοδος με μοσχεύματα  είναι ένας ευρέως χρησιμοποιούμενος τρόπος αγενούς αναπαραγωγής. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του αγενούς πολλαπλασιασμού είναι η γενετική σταθερότητα. Προκύπτουν έτσι γενετικά όμοια φυτά που προέρχονται από ένα κοινό πρόγονο. Σαν αποτέλεσμα έχουμε  ομοιομορφία στην ανάπτυξη, στο μέγεθος της παραγωγής μας και στην ποιότητα και ποσότητα των παραγόμενων φυσικών ουσιών.

Στην AgriHerb, σε αυτοματοποιημένες υαλόφρακτες θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις και με  ειδικές τεχνικές παράγουμε  άριστης ποιότητας πολλαπλασιαστικό υλικό αρωματικών  φυτών από επιλεγμένο γενετικό υλικό που διατηρούμε στις μητρικές μας φυτείες.

Τα μητρικά μας φυτά έχουν επιλεγεί και διαθέτουν όλα εκείνα τα  ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για μια επιχειρηματική μονάδα παραγωγής αρωματικών φυτών για ξηρή δρόγη και αιθέρια έλαια.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην φυτουγεία τόσο  των μητρικών φυτών ώστε να παραλαμβάνουμε υγιή μοσχεύματα, όσο και κατά την διαδικασία αναπαραγωγής , με αποτέλεσμα ο παραγωγός να παραλαμβάνει έτοιμα φυτά για μεταφύτευση στο χωράφι με άριστα αποτελέσματα εγκατάστασης.

Τα φυτά παραδίδονται σε πολλαπλασιαστικούς δίσκους 96 θέσεων , σκληραγωγημένα, έτοιμα για φύτευση στη τελική τους θέση. Το ύψος κάθε φυτού κυμαίνεται από 8 - 15 cm.

Οι  πολλαπλασιαστικοί δίσκοι συσκευάζονται σε κατάλληλα χαρτοκιβώτια και στη συνέχεια σε παλέτες και αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας .

Επίσης μπορούμε να σας προμηθεύσουμε όλα τα είδη μας και σε μεμονωμένα γλαστράκια μεγαλύτερων διαστάσεων. 

Κατηγορίες προιόντων που παράγουμε: 
Τηλέφωνο: 
2396 024118-9
Facebook icon
Google icon
Twitter icon
Pinterest icon
e-mail icon

Τα προϊόντα μας

Σελίδες

Εγγραφή στο AgriHerb