Κενό

0,00 €

Buypass: Οδηγός διάθεσης καλαθιών

Καλάθι

Buypass: Οδηγός διάθεσης καλαθιών των παραγωγών του συνεταιρισμού Κουκούλι

Σας καλωσορίζουμε στο δίκτυο διανομών του συνεταιρισμού Κουκούλι.

Παραγωγοί και καταναλωτές ενώσαμε τις δυνάμεις μας με σκοπό να ιδρύσουμε συνεταιριστικό παντοπωλείο και να στηρίξουμε την οργανική γεωργία και την οικολογική κατανάλωση. Τα καλάθια αποτελούνται αποκλειστικά από προϊόντα των παραγωγών του συνεταιρισμού μας. Τα προϊόντα τους πληρούν τις προϋποθέσεις του χαμηλού οικολογικού αποτυπώματος από οργανικές ή βιολογικές καλλιέργειες και από μικρές και τοπικές μονάδες. Κάθε παραγωγός είτε είναι βιολογικά πιστοποιημένος είτε αξιολογείται από τα ίδια τα μέλη του συνεταιρισμού.

 

Λειτουργία των διανομών

Ο τρόπος λειτουργίας μας εξασφαλίζει ώστε ένας ικανός αριθμός παραγωγών να περιβάλει ένα αντίστοιχο αριθμό νοικοκυριών οργανώνοντας αξιόπιστα, ωφέλιμα και οικονομικά τις αγορές του σε εβδομαδιαία βάση. Η φροντίδα για καθαρή και ποιοτική διατροφή επιτυγχάνεται μόνο εάν αλλάξουμε τις καταναλωτικές μας συνήθειες και προσφέρουμε περισσότερο χρόνο στις επιλογές μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα οφέλη σε ποιότητα και οικονομία αξίζουν τον χρόνο που θα τους αφιερώσουμε.

 


 

 

Κάθε Δευτέρα σας στέλνουμε ενημερωτικό e-mail με τα νέα προϊόντα της εβδομάδας. Για να λαμβάνετε το e-mail μας γραφτείτε στην φόρμα που βρίσκεται εδώ

 

 

Τρίτη

 

Kάθε μέρα μπορείτε να παραγγέλνετε τα προϊόντα σας από την ιστοσελίδα μας.

Ξεκινήστε εδώ!

 

Σάββατο

 

 

Εμείς αναλαμβάνουμε να τα φέρουμε στην πόρτα σας.

 

 

 

 
 

 

Εκ μέρους του συνεταιρισμού Κουκούλι ευχαριστούμε

Facebook icon
Google icon
Twitter icon
Pinterest icon
e-mail icon