Κενό

0,00 €

Τα νέα μας

Εβδομαδιαία ενημέρωση 12/06/2017

Γιορτή Άνοιξης 2017

Την Κυριακή 9/4 στις 11:00π.μ. συμμετέχουμε στη γιορτή της Άνοιξης, στα θερμοκήπια της Agriherb στα Βασιλικά, που διοργανώνει ο Κοιν. Συν. Από Κοινού.

Συνέλευση Κουκούλι

Την Τετάρτη 24/2 στις 7μμ στο Οικόπολις Πτολεμαίων 29Α 7ος όροφος, ο συνεταιρισμός μας πραγματοποιεί γενική συνέλευση.  

Buypass: Οδηγός διάθεσης καλαθιών
Καλάθι

Buypass: Οδηγός διάθεσης καλαθιών των παραγωγών του συνεταιρισμού Κουκούλι

Σας καλωσορίζουμε στο δίκτυο διανομών του συνεταιρισμού Κουκούλι.

Κάλεσμα για την δημιουργία δικτύου διανομών καλαθιών
Αφίσα κάλεσμα για καλάθι

Τα μέλη του συνεταιρισμού παραγωγών - καταναλωτών Κουκούλι καλούμε καταναλωτές και παραγωγούς για να οργανώσουμε διανομή συλλογικών καλαθιών με την μέθοδο προ-παραγγελιών.

Ανοιχτό κάλεσμα συνεταιρισμού Κουκούλι Δημαρχείο Θεσσαλονίκης αίθουσα νερού Δευτέρα 20/7, στις 8.00μμ

Το κουκούλι είναι μια συλλογικότητα παραγωγών & καταναλωτών με προσανατολισμό την ίδρυση αστικού συνεταιρισμού και την έναρξη οίκο-πρατηρίου με προϊόντα αποκλειστικά από τους παραγωγούς του συνεταιρισμού. Επιλέγουμε την μορφή του συνεταιρισμού:

Κάλεσμα προς παραγωγούς και συλλογικότητες καταναλωτών για συνεργατικές συλλογικές λύσεις στην συσκευασία προϊόντων.

Την Τετάρτη 17/6 με πρωτοβουλία του συνεταιρισμού Κουκούλι συναντηθήκαμε παραγωγοί και καταναλωτές να επεξεργαστούμε προτάσεις για προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως νέοι και μικροί παραγωγή στην μεταποίηση, συσκευασία, μεταφορά, και διάθεση των προϊόντων τους. Στην συνάντηση διαπιστώσαμε ως μείζον πρόβλημα την συμμόρφωση των μικρών παραγωγών με τις προδιαγραφές των κανόνων ορθής υγιεινής πρακτικής ( Ε.Φ.Ε.Τ. ). Ως αιτία διαπιστώσαμε α) την μη σωστή ενημέρωση των παραγωγών και β) το υψηλό κόστος και τις τεχνικές απαιτήσεις.

"Το κουκούλι" στην Γιορτή οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας

Με μεγάλο ενδιαφέρον από την μεριά των παραγωγών της Γιορτής οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της πρότασής μας για τη δημιουργία ενός οικολογικού συνεργατικού πρατηρίου μέσω της συμπραξης παραγωγών και καταναλωτών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 17:00 και ήταν η πρώτη από μια σειρά παρουσιάσεων που θα κάνουμε σε όλη τη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αν θέλετε μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και με χαρά θα έρθουμε να σας ενημερώσουμε για την πρότασή μας.