Κενό

0,00 €

Αγρόκτημα Νέα Σερμύλη

Λίγα λόγια για εμάς: 

Το "Αγρόκτημα Νέα Σερμύλη" βρίσκεται δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας πόλης Σερμύλης, από την οποία προέρχεται η σημερινή πόλη της Ορμύλιας. Σήμερα υπάρχει οικισμός με το όνομα "Νέα Σερμύλη", που βρίσκεται αμέσως μετά από τον οικισμό Ψακούδια, σε απόσταση 80 χιλιομέτρων από Θεσσαλονίκη προς Νικήτη Χαλκιδικής.
Το "Αγρόκτημα Νέα Σερμύλη" καλύπτει έκταση 4 στρεμμάτων και καλύπτεται με δένδρα ελιάς, οπωροφόρα δένδρα, βότανα και λίγα κηπευτικά. Παράγει ελιές ονομασίας προέλευσης "Χαλκιδικής" με οικολογικό τρόπο, από τις οποίες δημιουργούνται τα εξής προϊόντα:
α) Βιολογικές ελιές πράσινες μέσα σε νερό πηγής, με βιολογικό χυμό λεμονιού και εσπεριδοειδών, χωρίς αλάτι
β) Βιολογικές ελιές μαύρες αφυδατωμένες με φυσικό τρόπο, μέσα σε βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς αλάτι
γ) Βιολογική πάστα ελιάς από πράσινες ελιές ωρίμανσης με φυσικό τρόπο, μέσα σε βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς αλάτι
δ) Βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και αγουρέλαιο, από ελιές οι οποίες συλλέγονται μία προς μία, από το δένδρο στο καλάθι και εκθλιβονται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης σε πιστοποιημένο από τη Βιο Ελλάς ελαιοτριβείο. Το ελαιόλαδο και αγουρέλαιο που παράγεται σημειώνει ρεκόρ ελάχιστης οξύτητας και ασυναγώνιστης ποιότητας.

 

 

Κατηγορίες προιόντων που παράγουμε: 
Τηλέφωνο: 
693 018 5460
Facebook icon
Google icon
Twitter icon
Pinterest icon
e-mail icon

Τα προϊόντα μας

Εγγραφή στο Αγρόκτημα Νέα Σερμύλη