Κενό

0,00 €

Ελαιόλαδο Λιούμπας

Λίγα λόγια για εμάς: 

Η οικογένεια Λιούμπα έχει μακρά παράδοση στη γεωργία. Η ενασχόληση με τη γη και την καλλιέργεια απαιτεί χρόνο, υπομονή, αλλά πάνω απ 'όλα χρειάζεται αγάπη και πάθος για τη φύση και για τα αγνά προϊόντα που προέρχονται από τη μητέρα γη.

Το κτήμα Λιούμπα ανήκει στην οικογένεια εδώ και δεκαετίες και βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Μενίκι, σε υψόμετρο 430 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η Αρχαία Αμφίπολη απέχει 30χλμ νότια από το κτήμα, ενώ περίπου 30χλμ ανατολικά βρισκεται το Παγγαίο.

Ο αέρας από το Βόρειο Αιγαίο σε συνδυασμό με τον δροσερό αέρα του όρους Μενίκι αποτελούν το τέλειο κλίμα για την καλλιέργεια της ελιάς της Χαλκιδικής. Η ποικιλία αυτή ωριμάζει σχετικά νωρίς και συλλέγεται μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Ο καρπός του είναι κιτρινωπός πράσινος και δεν αλλάζει σε μαύρο, όπως συμβαίνει με άλλες ποικιλίες.

Η καλλιέργεια ελιών και η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας είναι αποτέλεσμα συνδυασμού πολλών παραγόντων. Οι ιδανικές περιβαλλοντικές συνθήκες, η αυθεντική ποιότητα των καρπών, η τεχνογνωσία της συγκομιδής και της επεξεργασίας των ελιών και φυσικά η αγάπη και το πάθος, παράγουν αυτό το υψηλής ποιότητας, βιολογικά παραγόμενο ελαιόλαδο χρυσού χρώματος και μοναδικής γεύσης.

Η εξαιρετική ποιότητα, του βιολογικού ελαιόλαδου από το κτήμα Λιούμπα έχει μια ιδιαίτερη γεύση που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Κατηγορίες προιόντων που παράγουμε: 
Facebook icon
Google icon
Twitter icon
Pinterest icon
e-mail icon

Τα προϊόντα μας

Εγγραφή στο Ελαιόλαδο Λιούμπας