Κενό

0,00 €

Mouro - Σιώπης Κωνσταντίνος

Λίγα λόγια για εμάς: 

Τα κτήματά μας (συνολικής έκτασης 12 στρεμμάτων) βρίσκονται στην κοιλάδα του Αξιού στις περιοχές των Αθύρων και Κουφαλίων στο νομό Θεσσαλονίκης.Εκεί ευδοκιμούν 2.200 φυτά με φιλικές προς το περιβάλλον παραγωγικές διαδικασίες και με την χρησιμοποίηση εναλλακτικών μεθόδων αντιμετώπισης των εχθρών και των ζιζανίων.

Η κοινή διαπίστωση ότι τα βιολογικά προιόντα καθώς και οι βιολογικές καλλιέργειες  συνεισφέρουν στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος ,και δεν εκθέτουν σε κίνδυνο την υγεία τόσο των καταναλωτών όσο και των καλλιεργητών μας έκανε  να στραφούμε στην βιολογική γεωργία.

Από την άλλη η πεποίθηση ότι  τροφές όπως η Αρώνια με ιδιότητες που προάγουν και Βελτιώνουν την σωματική ευεξία ,έχουν μια δυναμική στην διατροφή μας σήμερα και όχι μόνο, μας ώθησε στην συγκεκριμένη καλλιέργεια.

Η Αρώνια εντάσσεται στις λειτουργικές τροφές (superfoods) με χαρακτηριστικό της την υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες ,την υψηλότερη ανάμεσα σε όλα τα μούρα (berries).

Φορέας ελέγχου και πιστοποίησης  είναι το  ΟΞΥΓΟΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ και  μας παρέχει την έγκριση βιολογικού προιόντος.

 

Κατηγορίες προιόντων που παράγουμε: 
Τηλέφωνο: 
6983665632
Facebook icon
Google icon
Twitter icon
Pinterest icon
e-mail icon

Τα προϊόντα μας

Εγγραφή στο Mouro - Σιώπης Κωνσταντίνος