Κενό

0,00 €

Ρύζια βιολογικά "Γεύσεις Γης"

Λίγα λόγια για εμάς: 

Ο Καραχάλιος Σπύρος ασχολείται με την καλλιέργεια του ρυζιού από το 1997.
Από το 2002 εντάχθηκε στα προγράμματα ορθής διαχείρισης καλλιεργειών (συμμόρφωση με την κοινοτική οδηγία της Ε.Ε. για τη σωστή διαχείριση των περιβάλλοντος χώρου γύρω από την καλλιέργεια, όχι κάψιμο των καλαμιών, όχι ανεξέλεγκτο ράντισμα κτλ).
Το 2006 έρχεται σε συνεργασία με γεωπόνο στα πλαίσια του προγράμματος "γεωργικός σύμβουλος" του ΥΠΑΑΤ. Συνεργασία που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.
Το 2010 εντάσσεται στα προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων και σε συνεργασία με την ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.  εισέρχεται σε καθεστώς  παρακολούθησης  της γεωργικής παραγωγής ως αναφορά σπόρους, φυτοφάρμακα, λιπάσματα και εντάσσεται στο μεταβατικό στάδιο της βιοκαλλιέργειας ρυζιού σε συνεργασία με την εταιρεία βιολογικών πιστοποιήσεων IRIS που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης.
Από το 2013 πλέον πιστοποιημένος βιοκαλλιεργητής και με άδεια χρήσης από το Φεβρουάριο του 2014 του σήματος πιστοποίησης της εταιρείας βιολογικών προϊόντων.
Πιστοποιημένος για την καλλιεργητική περίοδο 2015 - 2016 από την TUV AUSTRIA κατά GLOBAL στη διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας.
Συνεργάζεται με την εταιρεία ΑΦΟΙ Αργυράκη (πιστοποιημένη σε επεξεργασία βιολογικών προϊόντων) για εξαγωγή βιολογικού προϊόντος.
Πρώτος καλλιέργησε στην Ελλάδα σε μικρη έκταση το μαυρο ρύζι ποικιλίας  Japoniká.
Μέλος της ομάδας ολοκληρωμένης διαχείρισης του Α' ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ και ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του 3ου ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ο οποίος σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη καλλιέργησαν νέες ποικιλίες ρυζιού όπως μακρύσπερμο ρύζι  αρωματικό τύπου "μπασμάτι" και κοντόσπερμο ρύζι ποικιλίας "τόντο".

Κατηγορίες προιόντων που παράγουμε: 
Τηλέφωνο: 
2631027055
- 6974338142
Facebook icon
Google icon
Twitter icon
Pinterest icon
e-mail icon

Τα προϊόντα μας

Εγγραφή στο Ρύζια βιολογικά "Γεύσεις Γης"