Κενό

0,00 €

Thrakiland

Λίγα λόγια για εμάς: 

Η εταιρεία μας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τη συγκομιδή και την επεξεργασία αγροτικών προϊόντων. Πάντα συλλέγουμε από τις εύφορες πεδιάδες της Θράκης τα πιο εκλεκτά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα.
Η επεξεργασία γίνεται με φυσικές μεθόδους και η αποθήκευση γίνεται σε silos με τεχνικό αερισμό για να διατηρούνται φρέσκα. Η Παραγωγή μας ελαίων ψυχρής έκθλιψης πραγματοποιείται από ωμό και ακατέργαστο κολοκυθόσπορο, σουσάμι, αποφλοιωμένο ηλιόσπορο, καρύδια, αμύγδαλα, σπόρο από γαϊδουράγκαθο, από μαύρο κύμινο,  κ.ά. Μέσα από την πρώτη ψυχρή έκθλιψη παράγουμε λάδι υψηλής ποιότητας με όλες της γεύσεις και θρεπτικές ιδιότητες. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι ολοκαίνουριες πρέσες ψυχρής έκθλιψης, όλο innox. Η θερμοκρασία επεξεργασίας του σπόρου δεν υπερβαίνει τους 40C με αποτέλεσμα  το λάδι να διατηρεί όλες τις βιταμίνες του, τα θρεπτικά συστατικά του, το φυσικό του χρώμα και τη γεύση του.

Χαρακτηριστικά της παραγωγής μας:

  • Καμία διαδικασία προθέρμανσης: οι σπόροι και οι καρποί δεν προ-ψήνονται και δεν εκτίθενται πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της παραγωγής.
  • 100% Φυσικό: δεν εφαρμόζονται χημικές ουσίες κι άλλα πρόσθετα, δεν είναι εξευγενισμένο, δεν έχει αφαιρεθεί η οσμή.
  • Γνήσια γεύση: το μόνο που διατηρεί τη γεύση του και αυτό αποδεικνύει την εξαιρετική ποιότητά του.

Μέλος στο συνεταιρισμό Κουκούλι από 03/2017, μόνο με πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα από την εταιρεία πιστοποίησης ΔΗΩ.

Κατηγορίες προιόντων που παράγουμε: 
Facebook icon
Google icon
Twitter icon
Pinterest icon
e-mail icon

Τα προϊόντα μας

Εγγραφή στο Thrakiland