Κενό

0,00 €

Melodia

Λίγα λόγια για εμάς: 

Η Melodia - Βιολογικά Μελισσοκομικά Προϊόντα ξεκίνησε την παραγωγική διαδικασία το 2013 με σεβασμό στον πολύτιμο οργανισμό της μέλισσας και στο φυσικό περιβάλλον. Έχει την έδρα της στην Ήπειρο (Καρίτσα Ιωαννίνων, Eλλάδα) και δραστηριοποιείται διαθέτοντας τα προϊόντα της σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα μελισσοκομικών βιολογικών προϊόντων, τα οποία παράγονται με απολύτως φυσικές μεθόδους και σύμφωνα με τον κανονισμό της βιολογικής μελισσοκομίας. Οι παραγωγικές μέθοδοι και τα προϊόντα της Melodia ελέγχονται σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους και πιστοποιούνται από την εταιρία πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων BioHellas.

Τα μελισσοκομία μας μετακινούνται εποχιακά σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές (όπως τα δάση της Πίνδου και οι ορεινές περιοχές της Ηπείρου) με κριτήριο τα μη επιβαρυμένα οικοσυστήματα και αποδίδουν κορυφαίας ποιότητας μελισσοκομικά προϊόντα, όπως το μέλι, το κερί, η πρόπολη και η γύρη. Η εταιρεία μας αναπτύσσεται με συνέπεια και υπευθυνότητα τυποποιώντας, μεταποιώντας και διαθέτοντας στην αγορά τις πρώτες ύλες της μελισσοκομίας και τα παράγωγά της.

Τα Φυσικά Καλλυντικά της Melodia με βάση το κερί μέλισσας

Το κερί της μέλισσας, έχει επουλωτικές, καταπραϋντικές  και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Λειτούργει στην επιδερμίδα ως «προστατευτικό φιλμ» που τη διατηρεί υγιή και ελαστική. Επιπλέον, η χρήση του στα φυσικά καλλυντικά, ως προϊόντος βάσης, εξασφαλίζει τη μέγιστη απορρόφηση των πολύτιμων συστατικών των ελαίων από το δέρμα.

Κατηγορίες προιόντων που παράγουμε: 
Τηλέφωνο: 
6947413434
Facebook icon
Google icon
Twitter icon
Pinterest icon
e-mail icon

Τα προϊόντα μας

Εγγραφή στο Melodia